Kosmetiikkasarjat

Apteekki Koilliskeskuksessa on kosmetologi tai kosmetiikkaan erikoistunut farmanomi tavattavissa pääsääntöisesti arkisin klo 9-18 ja lisäksi noin joka toinen lauantai. Kosmetologilta ja farmanomilta saat apua ja neuvoja kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä valinnoissa sekä vinkkejä ihon hoitoon eri ikäkausina. Ihosairauksien ja -tulehdusten kohdalla farmaseutti arvioi lääkehoidon tarpeen – yhteistyössä saamme ratkaistua haastaviakin ihopulmia. Räätälöimme halutessasi myös yksilölliset lahjat toiveiden mukaan!

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tutkittuihin merkkituotteisiin, joita on tarjolla vain apteekissa. Valikoimasta löydät muun muassa seuraavat sarjat – sekä aina myös jotain uutta ja ihanaa! ❤️


Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on laadukkaat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »Suomalainen Atopik on kehitetty herkälle iholle. Atopik on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteiden teho perustuu luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.

Tuotesarjan omille sivuille »Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka tunnetaan myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »Suomalainen Favora sopii herkällekin iholle. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »Herkän ihon asiantuntija ja yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema sarja. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »Louis Widmerin ihonhoitotuotteet perustuvat vahvaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »