Tammikuun tarjouksia


Apobase carbamide 250 g

Uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

15,40€

norm. 19,90€

 


A-vita Plus 20 ml

Tehokkaasti kosteuttava, öljymäinen nenäsuihke kuiville limakalvoille. Hoitaa nenän limakalvoja sekä rohtuneita ja ärtyneitä nenänpieliä. Edistää nenän limakalvon uudistumista ja paranemista.

10,50€

norm. 13,32 €


Relatabs 30 tabl.

Sopii erityisesti stressin ja epäsäännöllisen ruokailun rasittamalle vatsalle sekä matkoilla ja antibioottikuurien aikana käytettäväksi. Tuotteen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Makuina mansikka, sitruuna tai omena.

12,90€

norm. 16,01€


Bevita Eye 20 x 0,5 ml

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. Valmiste on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville.

9,00€

norm. 14,26 €


Posivil Fluzink 40 tabl.

Auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Makuina anis tai veriappelsiini.

9,50€

norm. 13,24 €


Apteekki Koilliskeskus Tampere